Monthly Makers – något jag aldrig testat

lek1 liten Hälla-ut-färg-och-vatten-på-en-tallrik-och-doppa-papper-metoden – provad för första gången!

Och här på Julias blogg kommer fler bidrag från olika kreativa bloggare att dyka upp i slutet av Juli.

varg kollage liten 2vänster: samma doppmetod Höger:en varg som blev till vid sidan av.

lek kol liten 2 Vänster: Testade otypisk bakgrundfärg höger: samma doppmetod som ovan

salt tva liten2och efter att för första gången ha sett salt-akvareller, nämligen Jessicas vackra akvareller testade jag det också.

lek5 liten 2en till otypisk bakgrundsfärg för mig (och stjärnor i photoshop)

7 thoughts on “Monthly Makers – något jag aldrig testat

  1. Vaa men vad spännande – fattar inte riktigt dock! Vadå hälla ut färg och vatten i tallrik och doppa haha? Eller det kanske är rätt uppenbart egentligen. Måste testa!! Kul att du testade salt också!! Så fint alltihop

  2. Vilken jäkla experimentfest, och så vackert! Jag vill veta mer om tekniken – du har alltså inte typ marmorerat utan mer ”bara” blandat? Blev så fina ytor. Älskar vargen också och tornet mot orange bakgrund!

    • tusen tack Johanna! Jag ska se till att göra en bloggpost om hur jag gick till väga. Jag uppdaterar dig när jag postat den!
      Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.